Concert pascal
MOPAN Suceava

Mămica eroină Anca Serea (41 de ani) dă din casă! În ultima vreme, s-a tot speculat că Anca Serea și Adi Sînă au spus stop și se mulțumesc cu cei șase copii pe care-i au. Dar nu e așa. Vedeta își mai dorește copii, însă momentan trebuie să își rezolve anemia severă, în urma căreia a și avut stări de leșin în repetate rânduri, notează click.ro.

„Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine”, a declarat Anca Serea, pentru Click.ro.

La 41 de ani, Anca Serea este mamă a șase copii. Patru dintre aceștia sunt cu Adi Sînă, iar doi copii sunt proveniți din primul său mariaj cu afaceristul Filip Poplingher. Fostul partener de viață a decedat în anul 2010, iar cei doi nu au fost niciodată căsătoriți legal.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-anca-serea-mamica-eroina-ne-mai-dorim-copii-iau-tratament-pentru-anemie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava