Concert pascal
MOPAN Suceava

Anca Sigartău a publicat a publicat un mesaj în mediul online, prin intermediul căruia a decis să descrie experiența trăită în cadrul competiției „Asia Express”, unde a participat alături de fiul ei, Teodor. Deși s-a lovit de multe dezamăgiri de-a lungul concursului, actrița a explicat că marele ei câștig a fost timpul minunat petrecut alături de băiatul său, care bate orice premiu material pe care îl putea oferi competiția, notează click.ro.

„La finalul experienței Asia Express…Există în viață mai multe modalități de a trăi: să te uiti la lucrurile bune și să mergi mai departe, sau să te împiedici de nedreptăți, de oameni de doi lei, de mici mizerii și să rămâi pe loc. (..) Nu poți schimba lumea. Te pui cu morile de vânt și sfârșesti precum Don Quijote…Lipsa caracterului, mitocania, spoiala înălțată la grad de elită, mediocritatea sunt înverșunate și de neschimbat pentru că sunt „odihnite”. Au timp. Nu se ocupă decât cu așa ceva.”, a explicat actrița, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe:https://www.click.ro/vedete/romanesti/anca-sigartau-dezamagita-de-experienta-asia-express-te-impiedici-de-nedreptati-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava