• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Andra și-a surprins admiratorii cu câteva imagini din vacanță în care apare complet naturală, fără nici un strop de machiaj. Andra este la fel de frumoasă și fără produse cosmetice care să îi acopere fața, iar fanii solistei au avut ocazia să îi vadă în premieră pistruii acoperiți de regulă cu fond de ten.

Andra fără machiaj este la fel de simpatică, mai ales că postura de mămică i se potrivește de minune. Spre deosebire de alte vedete care nici nu îndrăznesc să iasă din casă fără machiaj, Andra (32 de ani) a dat dovadă de curaj și a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii în care își arată chipul complet natural.

Citește tot articolul pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andra-complet-nemachiata-vacanta-solista-si-e-etalat-pistruii-adorabili

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava