Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Celebra jumătate brunetă a trupei Andre așteaptă cel de-al doilea copil cu un celebru jurnalist, prezentatorul tv Victor Vrînceanu, informează click.ro.

Anunțul cu privire la sarcină a fost făcut de Andreea Antonescu pe rețelele de socializare, iar vestea că așteaptă cel de-al doilea copil a luat pe toată lumea prin surprindere. Vedeta se află într-o relație de iubire cu Victor Vrînceanu, un cunoscut jurnalist și celebru prezentator tv, în prezent realizator la ProSport.

Cei doi au ținut oarecum ascunsă idila, mai ales că vedeta a trecut prin câteva relații eșuate. Iată că cei doi s-au cunoscut și au trecut direct la fapte, s-au îndrăgostit și au știut încă de la început că se potrivesc de minune, astfel că gândul să conceapă un copil a fost unul natural, așa cum și sarcina a venit ulterior. Andreea Antonescu a venit recent de la America Express, unde, probabil, a și aflat că este însărcinată, căci este gravidă câteva luni. Andreea Antonescu a făcut publice și primele imagini cu burtica de gravidă, fiind în al doilea trimestru de sarcină.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-antonescu-este-insarcinata-surpriza-mare-2195452.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava