Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Antonescu rupe tăcerea și face lumină în ceea ce-l privește pe Cătălin Bordea. La scurt timp după divorțul lui de Livia, surse din anturajul comediantului au declarat în exclusivitate pentru Click! faptul că fosta parteneră de viață a jurnalistului Victor Vrînceanu ar fi încercat să fie mai mult decât prietenă cu el.

„M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”, ar fi povestit Cătălin Bordea, în fața prietenilor.
Într-un interviu acordat recent presei, fosta membră a trupei „Andre” precizează că între ea și fostul coleg de la America Express nu a existat nimic altceva decât o prietenie. „Nu trebuie să fie nicio reacție. (…) Nu sunt eu cea care trebuie să dea vreo explicație. Tot ce pot să îți spun este că sunt dezamăgită, mâhnită că se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată și bazată strict pe prietenie…”, a precizat Andreea Antonescu, potrivit publicației ego.ro, citează click.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-antonescu-spune-adevarul-despre-relatia-cu-2302869.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava