Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu este deloc un secret că femeile au roit mereu în jurul lui Cătălin Botezatu, mai ales că, de-a lungul anilor, el s-a afișat la brațul unora dintre cele mai frumoase femei din România, multe dintre ele trecându-i prin pat şi prin inimă. Având în vedere reputaţia de cuceritor pe care o are designerul, oamenii mereu au fost curioși cine a fost marea iubire a lui Cătălin Botezatu (56 de ani).

Prima mare iubire a lui s-a întâmplat pe când avea 19 ani. Acesta s-a iubit cu Dana Opsitaru, care era cu 8-9 ani mai mare decât el și care, la acel moment, era căsătorită, notează click.ro.

„Dana Opsitaru, era tot model, era puțin mai mare decât mine, o femeie cu superbă cu care am rămas 7 ani și pentru care probabil mi-aș fi dat și viața. Nu am rămas împreună pentru că era puțin căsătorită, apoi a divorțat. Ea a plecat apoi în Germania, apoi au intervenit prietenele noastre, manechinele care o informau cu tot felul de lucruri false sau mai puțin false”, afirma, în urmă cu ceva vreme, Cătălin Botezatu, potrivit sursei citate.

Deși relația nu a durat până la adânci bătrâneți designerul spunea că aceasta a fost cea mai minunată perioadă din viața lui și că până în ziua de azi, Dana îi este o apropiată prietenă, care îl susține când are nevoie. Mai mult, acesta a mărturisit că într-un moment de durere chiar și-a tăiat și venele din iubire pentru Dana.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cine-este-dana-prima-mare-iubire-a-lui-catalin-2302982.html

Cine este Dana, prima mare iubire a lui Cătălin Botezatu. Și-a tăiat venele pentru femeia care i-a furat inima, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava