Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce au fost surprinși împreună la malul mării, în urmă cu mai bine de o lună, iar internetul s-a umplut de povești despre presupusa lor relație de dragoste, Andreea Bălan și Tiberiu Argint par să nu se mai ascundă. Zilele trecute, cei doi au ieșit mână în mână prin oraș, fericiți și îndrăgostiți ca doi adolescenți, notează click.ro.

Cu procesul de divorț pe rol, la Judecătoria Buftea, Andreea Bălan (32 de ani) și George Burcea (35 de ani) își văd separat de viețile lor. În timp ce actorul este izolat la „Ferma”, unde filmează pentru noul sezon al emisiunii de la PRO TV, Andreea face pași importanți în relația cu noul iubit, Tiberiu Argint. Prima dată au fost văzuți la începutul lunii iulie în Vama Veche, ținându-se de mână și sărutându-se în taină. În urmă cu două săptămâni au mai avut o escapadă la malul mării. Nu și-au făcut publică relația, însă i-au dat de gol fotografiile puse separat pe rețelele sociale, în care se vedea că sunt în același loc, pe aceeași ambarcațiune.

Zilele trecute, fotoreporterii Click! i-au surprins din nou împreună, de această dată pe străzile din București. Ținându-se strâns de mână, cei doi s-au plimbat prin zona Romană, apoi au mers la un restaurant unde au petrecut mai bine de două ore.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-andreea-balan-radiaza-langa-noul-iubit-inainte-de-divort-iat-o-de-mana-cu

Andreea Bălan radiază lângă noul iubit, înainte de divorț. Iat-o de mână cu Tiberiu, sexy și fericită!  , 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava