Concert pascal
MOPAN Suceava

Patronii de localuri au bătut deja palma cu câţiva artişti de cinci stele, pentru programul de Revelion. Andreea Bălan se află în topul vedetelor pe care petrecăreţii vor să le vadă, la cheful de sfârşit de an, notează click.ro.

A născut pe 11 octombrie, însă Andreea (32 de ani) nu va sta acasă cu bebeluşa, de Revelion, căci are solicitări în opt localuri de pe Valea Prahovei, ticsite de turiştii care vor să chefuiască. Dar Andreea Bălan îşi merită cu prisosinţă banii, cei în jur de 2.500 € pe cântare, căci este vestită pentru programul ei latino, în care, împreună cu senzualele sale dansatoare, va schimba mai multe ţinute sexy. Vedeta va pleca la drum fără grijă, fiindcă acasă, cu fiica ei, Ella, vor rămâne iubitul ei, actorul George Burcea (28 de ani), şi bunica micuţei, Valeria. Potrivit sursei citate, artista a şi mărturisit, de altfel, înainte să devină mamă, că va reveni rapid pe scenă: “Dacă toate vor decurge bine, voi cânta din nou de pe 1 noiembrie”.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-balan-se-umple-de-bani-dupa-show-ul-de-revelion-ce-preturi-au-vedetele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava