MOPAN Suceava

Lady GaGa a mărturisit într-un interviu recent că, în urmă cu trei ani, aproape a renunțat la muzică.

Vedeta în vârstă de 30 de ani a povestit, potrivit contactmusic.com: „Era o perioadă din viața mea în care eram într-o mare depresie. Nu reușeam să-mi văd abilitățile, talentul. Și când ți se întâmplă asta, pur și simplu cazi. Dar, știi, pentru lume ‘a renunța la muzică’ înseamnă ceva, pentru mine înseamnă cu totul alt lucru. Pentru mine înseamna să renunț la a mai lansa piese, nu și la a mai compune, la a face muzică pentru mine, lucrul care mă face fericită cu adevărat.”

Cu toate acestea, se pare că artista s-a răzgândit și, iată, trei ani mai târziu, a făcut un album nou, ‘Joanne’. Lady Gaga a spus că noul disc reprezintă un tribut pentru sora tatălui ei, care a murit de lupus când avea doar 19 ani – şi crede că noul material discografic va ajunge la inimile tuturor.

Lady Gaga, pe numele real Stefani Germanotta, a mai spus, într-un interviu anterior, că fiecare piesă de pe noul album discografic are o însemnătate personală pentru ea. Artista a spus pentru ziarul Sunday Times: “Nu ştiu dacă am detaliat, dar Joanne mi-a dat puterea de a trăi restul vieţii de care ea nu a avut parte.”

Lady Gaga – care este cunoscută pentru stilul vestimentar excentric – a mai spus că îşi doreşte foarte mult ca oamenii să fie mai atenţi la versurile melodiilor de pe noul album, decât la alte lucruri, cum ar fi hainele pe care le poartă. “Altceva devine centrul atenţiei (când versurile nu mai sunt pe primul loc), lucru pe care îl şi doream cândva. Dar dacă voi purta un tricou negru şi pantaloni negri zi de zi, oamenii poate vor asculta şi ceea ce scriu.”, a spus Gaga, potrivit sursei citate.

Lady Gaga aproape a renunţat la muzică în urmă cu trei ani, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava