Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Andreea Bănică este o femeie frumoasă și perfect conștientă de atuurile sale. Artista este dezinvoltă și nu de puține ori se afișează în ipostaze foarte provocatoare pe pagina personală de Instagram. De data aceasta și-a surprins fanii îmbrăcând o rochie îndrăzneață, notează click.ro.

Andreea Bănică are 44 de ani și un tonus de invidiat! Ce-i drept, muncește din greu la sala de sport și este foarte atentă la dieta pe care o urmează pentru a se asigura că kilogramele nu scapă de sub control.

Recent, îndrăgita solistă s-a afișat pe Instagram într-o rochie mini, neagră, cu un decupaj amplu la nivelul sânilor. Fanii au fost impresionați și s-au grăbit să aprecieze cadrele, în număr ridicat. Așa se face că Andreea a reușit să primească peste 5.000 de aprecieri în mai puțin de 14 ore!

Solista a vorbit, în repetate rânduri, despre faptul că părerea criticilor nu contează foarte mult pentru ea, ci doar modul în care se simte în propria piele! Zecile de imagini în ipostaze seducătoaree demonstrează că Andreea este sigură pe sine și propria frumusețe,iar gurile rele nu au cum să o demoralizeze în vreun fel!

Citește mai multe și vezi imagini pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-banica-in-cea-mai-obraznica-rochie-2199062.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava