Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Bănică se poate considera o femeie împlinită, pe toate planurile. Are doi copii frumoși, o relație invidiată de mulți, iar pe plan profesional îi merge foarte bine. Totuși, un detaliu o cam sâcâie pe vedetă: după două nașteri se confruntă cu o problemă neplăcută, notează click.ro.

Solista a arătat mereu impecabil și își menține silueta chiar și acum, la 43 de ani, fiind un exemplu pentru multe femei. Totuși, Andreea Bănică poate doar să tânjească la pătrățelele pe care le avea odinioară, căci a fost diagnosticată cu diastază abdominală. Această afecțiune este des întâlnită în cazul femeilor care au născut și reprezintă separarea, fie ea parțială sau totală, a mușchilor drepți ai abdomenului. Este provocată, în principiu, de creșterea uterului pe parcursul sarcinii și poate fi tratată cu ajutorul kinetoterapiei, în fazele incipiente. În cazul Andreei Bălan, însă, este prea târziu, așa că vedeta se vede nevoită să ajungă pe masa de operație.

Cu toate acestea, pare-se că solista nu va face acest pas, căci îi este teamă de operație. Mai bine zis, nu de intervenția propriu-zisă, ci de anestezie și posibilele complicații care s-ar putea ivi. Totodată, Andreea Bănică nu este adepta operațiilor, deși nu a avut parte de experiențe neplăcute, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-banica-refuza-sa-se-opereze-cu-ce-639842.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava