Concert pascal
MOPAN Suceava

Simona Suhoi, sau Simona Sensual, așa cum o știe toată lumea, este o personalitate publică din România ce a ținut, o lungă perioadă de timp, prima pagina a ziarelor mondene din țară, notează click.ro.

Simona s-a făcut remarcată datorită formelor sale apetisante și a devenit rapid extrem de populară. Vedeta a fost protagonista principală a emisiunilor și ziarelor de scandal o bună bucată de timp, însă acest lucru nu a făcut-o să-și neglijeze cariera muzicală de la acea vreme și nici relațiile tumultoase ce au adus-o în prim planul curioșilor.

Perioada agitată, însă, s-a încheiat pentru Simona Sensual, fosta cântăreață punand, o perioadă, pauză aparițiilor televizate și dedicându-și timpul afacerii sale.

Reporterii Click! au invitat-o pe vedetă la o discuție liberă și deschisă, în care eu povestit despre perioada sa de glorie, imaginea creată, dar și cum a schimbat-o televiziunea. Discuția a fost relaxantă, la o cafea, pe Calea Victoriei, Locco Lounge Caffe.

Care sunt ultimele noutăți din viața Simonei Sensual?

Sunt la fel ca întotdeauna, bine, senzațional.

Ai luat o pauza de a fi în fața camerelor de filmat. De ce?

Nu am mai avut apariții așa dese, mi-am dat seama de puterea cuvântului ‘’nu’’. Contează de a spune ‘’da’’, sau ‘’nu’’ atunci când consideri. Am avut invitații de a participa la show-uri mari, dar decât să merg în emisiuni care să nu mă reprezinte, mai bine nu merg.

Ai suferit din cauza imaginii care ți-a fost creată?

Da, mai ales că erau foarte mulți analiști mondeni și ți se punea un tipar. Cei de acasă luau de bun ce apărea la televizor, ca și acum. Este greu ca eu, după aceea, să vin să spun că nu este adevărat. Nu sunt genul, poate a fost o greșeală.

Dacă ai putea da timpul înapoi, ai face ceva diferit?

Aș reacționa diferit. Am fost mai diplomată, dar în zona aia nu e bine să fii așa. Probabil nu aș mai lăsa lucrurile fără să zic nimic.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/simona-sensul-mai-sincera-ca-niciodata-am-639868.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava