Concert pascal
MOPAN Suceava

De aproape 4 ani, Andreea Berecleanu este prezentatoare la postul de televiziune Prima TV. În 2020, anunța că a plecat de la Antena 1. Într-un interviu recent, ea a oferit mai multe detalii despre retragerea din televiziune, cât și prietenia ei cu Andreea Esca, notează click.ro.

Vorbind despre retragerea din televiziune, ea a dezvăluit că nu o ia în calcul: „Nu, dar nici nu m-aș plânge vreodată că n-am ce face. Nu-mi ajunge timpul peste zi pentru cât lucrez pentru clienții mei pentru partea de comunicare, am planuri și proiecte în minte în permanență. Nu duc lipsă de idei, de creativitate, ba chiar ar trebui să mai încetinesc ritmul. Așa mă sfătuiesc prietenii. Profesia însăși, dragostea pentru ceea ce fac. Poate că prezentarea în sine a unui jurnal este o activitate de rutină și lejeră, dar vă asigur că o fac cu aceeași concentrare, atenție și rigoare mereu. E în ADN-ul meu, nu știu altfel”, a declarat Andreea Berecleanu pentru viva.ro, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-berecleanu-dezvaluiri-despre-retragerea-2356310.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava