Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Joi, 9 mai, de Ziua Europei primarul de Siret, Adrian Popoiu, invită oamenii să viziteze mai multe investiții realizate cu bani eropeni pe raza orașului.  ”Deschidem porțile mai multor investiții finalizate în ultimii ani pentru comunitate. De 9 Mai, Ziua Europei, sărbătorim beneficiile aduse de Uniunea Europeană în orășelul nostru. Cu sprijinul finanțărilor europene, am finalizat mai multe investiții în ultimii ani și toți membrii comunității noastre au dreptul să se bucure și să descopere ce se ascunde în spatele unor proiecte de succes derulate de Primăria Siret”, a spus Popoiu.

Între orele 11-17 pot fi vizitate vizitate următoarele obiective construite cu bani europeni în Siret: Parcul Științific și Tehnologic din zona Vămii Siret; Centrul educațional împreună cu sala de sport și terenul de sport acoperit de tip balon; Corpul de ateliere și laboratoare al Colegiului Tehnic “Lațcu Vodă”

Deplasarea se va efectua cu noile microbuze electrice (achiziționate cu fonduri europene, aflate momentan în probe) pe traseul Casa de cultură – Vamă și retur și Casa de cultură – Școala profesională și retur. Cursele se vor efectua doar în data de 9 mai, din oră în oră, începând cu ora 11, cu pornire de la Casa de cultură. Tururile ghidate vor fi însoțite de explicații, detalii și informații suplimentare oferite de echipa din cadrul primăriei. Vă așteptăm în număr cât mai mare să sărbătorim împreună 9 Mai – Ziua Europei!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava