Concert pascal
MOPAN Suceava

Să fim frumoase și, mai ales, feminine la orice vârstă! Acesta este mesajul pe care îl transmite frumoasa prezentatore de la știrile Focus 18, Prima TV, Andrea Berecleanu. Vedeta a împlinit, recent, 47 de ani, însă a reușit să rămână neschimbată, în ciuda trecerii timpului, notează click.ro.

Andreea Berecleanu îl are alături pe drumul vieții, din 2013, pe reputatul medic estetician Constantin Stan, alături de care a și lansat, la debutul acestei primăveri, o campanie manifest privind feminitatea.

Andreea, tocmai ai lansat împreună cu soțul tău, medicul estetician Constantin Stan, în prag de primăvară, o campanie dedicată femeilor de orce vârstă. Ce anume țintiți prin această nouă campanie?

Feminitatea este frumusețea care nu dispare, nu trece, frumusețea care traversează timpul. Nu are legătură nici cu aspectul fizic, nici cu vârsta. Este o campanie pro feminitate.

În ce etapă a vieții se află, la acest moment, Andreea Berecleanu? Ai împlinit de curând 47 de „primăveri”… Ai simțit cum a trecut timpul?

Mă aflu într-o etapă minunată, în care sunt matură, dar mi-am păstrat și copilăria din mine. Îmi place să mă joc în continuare, mă joc cu copiii mei. Unul dintre ei este adult, celălalt este adolescent. Îmi place să glumesc cu ei, mă joc și cu soțul meu și fac glume. Eu sunt un om glumeț.

Îmi place să mă îngrijesc, așa cum am făcut-o mereu. Nu cred că o fac mai mult acum, am grijă de toate tipurile de îngrijire, de cea spirituală, de ceea ce citesc, ce mănânc . Ador să fac sport, în limitele în care pot să fac, nu forțez nimic. Nu cred că trebuie să forțăm nimic. Trebuie să fim femei și să ne păstrăm aceste date cu care ne-am născut, și care înseamnă deja o mare calitate, să ne iubim.

Citește INTERVIUL complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/interviu-exclusiv-andreea-berecleanu-secrete-511392.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava