Concert pascal
MOPAN Suceava

La şapte ani de la divorţ, Andreea Berecleanu (45 de ani) şi Andrei Zaharescu (59 de ani) îşi dau întâlnire, din nou, la tribunal. Acţiunea se desfăşoară la Judecătoria Sectorului 1 şi are ca obiect: partaj bunuri comune şi lichidarea regimului matrimonial, după cum se arată chiar pe portalul judecătoriei. Urmează ca cei doi să-şi definitiveze bunurile dobândite în timpul căsniciei, potrivit click.ro.

Lichidarea partajului presupune ultima parte a unui proces, iar prin el se “stinge” tot ce era vizavi de bunurile împărţite în cadrul căsătoriei. Andreea şi fostul ei soţ încă nu au primit un termen pentru acest proces, urmând ca avocaţii lor să se ocupe de acte şi alte dovezi necesare la dosar. De-a lungul timpului, Andreea şi tatăl copiilor ei au avut dispute pentru pensia alimentară, şi nu s-au bucurat de o despărţire amicală. Zaharescu a  mai avut parte de un proces tot pentru pensia alimentară intentat chiar de prima sa fiică, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-berecleanu-si-andrei-zaharescu-se-judeca-de-7-ani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava