Concert pascal
MOPAN Suceava

Este anul schimbărilor pentru Andreea Marin, care nu doar în viaţa personală a făcut o mutare decisivă, ci se pregăteşte să-şi ocupe scaunul de jurat la una dintre cele mai aşteptate emisiuni de dans din această primăvară, „reţetă” cu care Pro Tv a ieşit câştigător în trecut. Prezentă la Adevărul live, vedeta a mărturisit că rolul ei nu va mai fi unul de zână bună, ci va fi nevoită să analizeze obiectiv prestaţiile concurenţilor, potrivit click.ro.

Întrebată care va fi rolul ei în juriu şi ce va analiza mai exact, vedeta s-a rezumat doar la a spune că nu va fi blândă, aşa cum s-ar aştepta cei care o ştiu de la TVR din emisiunea „Surprize, surprize”. „Sunt mulţi oameni care au observat schimbarea mea, dar mă simt bine în papucii mei! Datorită istoriei mele în faţa publicului, mulţi aşteaptă ca eu să fiu aceeaşi zână bună, dar nu am cum să fiu aşa într-un astfel de show, pentru că zâna ar fi o persoană incorectă. Trebuie să jurizez obiectiv.”, a spus jurata „Uite cine dansează”, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-marin-se-transforma-din-zana-scorpie-la-pro-tv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava