Brad Pitt şi fosta sa soţie, Jennifer Aniston, au reluat legătura. Potrivit unor zvonuri apărute în revista Us Weekly, cei doi actori au comunicat ‘ca prieteni’, prin sms-uri, destul de des în ultima vreme.

Se pare că cei doi au început să comunice din nou, prin mesaje, după ce Brad – care se află în plin proces de divorţ de Angelina Jolie – a făcut, cu greu, rost de numărul de telefon al fostei sale soţii, pentru a-i ura ‘La mulţi ani’, cu ocazia împlinirii vârstei de 48 de ani, pe 11 februarie.

O sursă a spus pentru Us Weekly, potrivit contactmusic.com: „Au început să vorbească după ce el a sunat-o de ziua ei… Brad are încredere în Jen. Brad i-a spus că trece prin momente grele din cauza divorţului şi au mai rememorat amintiri.”

Soţul lui Jennifer, Justin Theroux – cu care actriţa s-a căsătorit în 2015, după o relaţie de patru ani – se pare că nu are nicio problemă cu faptul că cei doi foşti soţi sunt din nou prieteni. „Justin e Ok cu prietenia lor. Jen doar încearcă să fie drăguţă.”, a adăugat aceeaşi sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava