Concert pascal
MOPAN Suceava

La 44 de ani, Andreea Marin trăiește una dintre cele mai discrete povești de dragoste din viața ei, dar poate una dintre cele mai fericite. De altfel, în octombrie 2017, la puțin timp după ce s-a aflat că se iubește cu Adrian Brâncoveanu (33 de ani), consulul României în Libia, vedeta făcea deja exces de complimente: „El este un om asumat, cald şi cu un suflet mare. E potrivire!”. Acum, cei doi sunt o adevărată familie și au început să se afișeze din ce în ce mai des împreună, potrivit click.ro.

Recent, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au participat la inaugurarea unui showroom de lux, destinat modei masculine, și au reușit să se remarce prin eleganța ținutelor. De altfel, provocați să definească ce însemnă eleganța pentru ei, Andreea și Adrian au arătat, prin răspunsurile lor, că pun preț pe stil și pe imaginea pe care o afișează. „Mă simt elegantă când port o creație ce respectă liniile aparent simple, clasice, cu detalii de preferință romantice în cazul meu, așa cum e rochia Cristallini pe care o port în această seară. Îmi place zona vintage și e foarte important să păstrezi feminitatea, chiar și când porți o ținută masculină. Eleganța înseamnă pentru mine claritate, feminitate, atitudine”, a declarat fosta „Zână a Surprizelor”, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-marin-si-iubitul-lectie-de-stil-la-un-eveniment-cum-fenteaza-diferenta-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava