Concert pascal
MOPAN Suceava

În această primăvară, Andreea Marin (44 de ani) va serba doi ani de relaţie cu iubitul ei, diplomatul de carieră Adrian Brâncoveanu (34 de ani). Se pare că aniversarea e ocazia perfectă pentru ei să se mute împreună. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe divă alături de partenerul ei la cumpărături, într-un magazin cu decoraţiuni pentru casă. Se pare că „Zâna” intenţionează să schimbe mobila după fostul soţ Tuncay Ozturk.

Nimic nu poate sta în calea fericirii „Zânei” care s-a reinventat după fiecare mariaj. În anul 2016 s-a despărţit de Tuncay Ozturk şi la scurt timp şi-a regăsit fericirea în braţele lui Adrian Brâncoveanu, nimeni altul decât consulul României în Libia. Au apărut şi zvonuri cum că tânărul Adrian i-ar fi pus pe deget şi inelul de logodnă, însă Andreea nu a vrut să le confirme, însă iată că gesturile divei din ultima perioadă nu fac decât să confirme că a fost cerută în căsătorie.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dovezile-ca-andreea-marin-si-iubitul-consul-sunt-o-familie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava