Concert pascal
MOPAN Suceava

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, însă pentru fosta „Zână a Surprizelor” se pare că au apus vremurile când punea marfa în coşul de cumpărături fără să se uite înainte la preţ. Fotografii Click! au surprins-o pe Andreea Marin la „vânătoare” de chilipiruri pentru care a scos din buzunar 268 de lei.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Andreea Marin la cumpărături într-un mall din nordul Capitalei. Vedeta a ajuns cu bolidul în parcare după ce a depăşit neregulamentar linia continuă dublă şi a ajuns pe contrasens. Pe caniculă, Andreea poartă părul strâns şi prins cu bentiţă neagră. De asemenea, are nelipsiţii ochelari de soare. Îmbrăcată lejer cu rochie neagră scurtă până deasupra genunchilor, prinsă cu cordon alb strâns într-o fundă şi decolteu generos şi încălţată în balerini negri, vedeta a coborât în parcarea centrului comercial dintr-un superb automobil BMW X4. Nou-nouţ, bolidul condus de vedetă valorează 90.000 de euro, însă nu e de mirare, pentru că Andreea a stat mereu de-a lungul anilor la volanul celor mai luxoase maşini.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-marin-vaneaza-reduceri-masina-de-90000-eu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava