Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele organizației județene a PMP, Marian Andronache, a făcut parte din delegația PMP care a participat astăzi la consultările cu președintele Klaus Iohannis, în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de prim-ministru.

”Am avut un dialog constructiv cu președintele României, i-am explicat care sunt prioritățile noastre, iar ele sunt legate de stabilitatea țării. Rămânem atașați proiectelor și inițiativelor noastre pentru români, pentru care vom lupta în continuare: alegerea primarilor în două tururi electorale, eliminarea pensiilor speciale, reducerea numărului de parlamentari la 300 și eliminarea subvențiilor pentru partidele politice”, a spus Andronache.

El a amintit că PMP nu a participat la votul pentru moțiunea de cenzura împotriva Guvernului ”pentru ca am pus, înainte de toate, nevoia de stabilitate a țării”.

”Considerăm, în acest moment, că există posibilitatea alegerilor anticipate. Vom stabili în Consiliul Executiv Naţional al PMP, care va avea loc duminică, poziţia noastră în raport cu această posibilitate”, a încheiat liderul PMP Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava