Concert pascal
MOPAN Suceava

Cine nu o îndrăgeşte pe simpatica Angela Lansbury, care a interpretat-o pe Jessica Fletcher din serialul de televiziune „Verdict crimă”? La 96 de ani, pe care i-a împlinit pe 16 octombrie, are o avere de 70 milioane de dolari şi se bucură de viața de pensionară de lux, notează click.ro.

Angela Lansbury este o legendă vie. A debutat la 17 ani şi, culmea, rolul i-a adus o nominalizare la Oscar. La 18 ani a câştigat primul Glob de Aur, la cel de-al treilea film din cariera ei. I-a avut colegi pe platoul de filmări pe Elvis Presley (n. 1935 – m. 1977) şi pe Frank Sinatra (n. 1915 – m. 1998), însă adevărata lovitură la nivel internaţional a dat-o cu serialul „Verdict crimă” (filmat între 1984 şi 1996).

La 19 ani s-a măritat cu actorul Richard Cromwell, care realizează rapid că… îi plac bărbaţii. Astfel, la două luni după căsătorie, Angela divorţează şi la 23 de ani se mărită cu Peter Shaw, care o lasă văduvă în 2003. Habar n-am de ce m-am măritat cu un bărbat gay”, spunea actrița, în anul 2017, despre acel episod scurt din viața ei, petrecut în anul 1945, când ea avea 20 de ani, potrivit sursei citate.

Cele mai mari probleme le-a avut cu copiii ei: Deirdre se îndrăgosteşte de criminalul în masă Charles Manson şi începe să se drogheze. Anthony intră în comă după o supradoză de heroină în 1970. Atunci se decide să se mute cu toată familia în Irlanda. Anthony (64 de ani) a devenit scriitor şi regizor, iar Deirdre (62 de ani) are propriul restaurant în LA, mai scrie aceeași sursă.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/angela-lansbury-implinit-96-de-ani-de-ce-fost-parasita-la-doua-luni-dupa-nunta#slide_1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava