Concert pascal
MOPAN Suceava

Este pentru prima dată când pleacă de lângă fetiţa ei pentru o perioadă atât de lungă. Angela Rusu a făcut cel mai mare sacrificiu din cariera ei de artist, fiind nevoită să-şi lase fetiţa de numai cinci luni acasă cu soacra şi cu soţul, pentru a pleca într-un turneu care se desfăşoară în America pe o perioadă de o lună. Click! a aflat cum se descurcă soţul cu un bebeluş!

Angela este obişnuită cu plecările şi turneele în străinătate, numai că acum situaţia este puţin mai delicată având în vedere că are o fetiţă de numai cinci luni.

Înainte, în toate concertele şi turneele a mers însoţită de soţul ei Marius Moldovan, cel care îi este şi manager, doar că de data aceasta a făcut o excepţie, ea plecând singură în America, pentru că Marius va avea grijă acasă de fetiţa lor. Angela a pornit în turneu pe 20 octombrie si se va întoarce pe data de 15 noiembrie. Are concerte la Hollywood, la Chicago, în Las Vegas, Los Angeles, Phoenix, Sacramento, Atlanta, Detroit, New York şi Philadelphia. Adică va străbate tot continentul de la vest la est şi va susţine spectacole pentru românii stabiliţi peste Ocean, alături de Maria Dragomiroiu, Nicu Peru şi Gheorghe Gheorghiu, potrivit sursei citate.

Celebra cântăreaţă de muzică populară a devenit mămică pentru a treia oară, la 46 de ani. Iar bucuria a fost dublă, pentru că şi fata ei cea mare, Larisa (25 de ani), de profesie psiholog, care e căsătorită de trei ani şi locuieşte în Sibiu, a născut şi ea tot o fetiţă, la finalul lunii aprilie.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/angela-rusu-si-lasat-fetita-acasa-si-fugit-turneu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava