Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, pune sub semnul întrebării ”așa zisa” vizită pe care președintele PSD, Viorica Dăncilă, ”încă premier al României”, o efectuează în SUA opinând că de fapt a plecat în vacanță cu gândul să scape de situația politică din țară. ”Având Guvernul șchiop, fără miniștri în funcție din cauză că îi este frică să vină în fața Parlamentului pentru a se dovedi că actuala guvernare nu mai este susținută de o majoritate parlamentară, președintele PSD, Viorica Dăncilă, încă premier al României, s-a gândit că scape de situația politică din țară plecând câteva zile în vacanță în Statele Unite ale Americii. Spun că a plecat în vacanță pentru că nicio oficialitate guvernamentală americană nu a invitat-o, ea urmând să participe la unele acțiuni cu caracter privat ale unor organizații neguvernamentale. Chiar și Camera de Comerț Româno-Americană (AmCham) a negat că s-ar fi implicat în această vizită și că nu are nicio legătură cu instituția cu nume similar citată în anunțurile privind vizita premierului în SUA”, a spus Fădor.

”Viorica Dăncilă, prost sfătuită, încearcă se pare să arate că are deschise uși în SUA”

În opinia parlamentarului PNL, interesant va fi de aflat ce fonduri au fost plătite și din ce surse pentru organizarea acestei așa zisei vizite americane a premierului PSD, ”probabil pe aceeași schemă prin care fostul lider PSD Liviu Dragnea a avut întâlnirea de nouă secunde cu Donald Trump, înainte de învestirea acestuia în funcția de președinte al SUA”. ”Este de neînțeles cum tu, premier cu un guvern în pragul demiterii, pleci în vacanță pentru câteva poze pe tărâm american și te consideri „muncitor și implicat”, așa cum citim pe toate bannerele agățate până și în ultimul cătun. Viorica Dăncilă, prost sfătuită, încearcă se pare să arate că are deschise uși în SUA, după ce președintele României, Klaus Iohannis, a avut vizite oficiale, cu rezultate concrete la cel mai înalt nivel, la Casa Albă, cu președitele SUA, Donald Trump”, a adăugat Fădor.

”Este evident că premierul Viorica Dăncilă va trebui să plece cât mai curând de la Palatul Victoria pentru că fiecare zi în plus va adânci dezastrul în care PSD și Viorica Dăncilă au adus țara”

Aceasta s-a întrebat ”Cum s-au gândit cei din staff-ul Vioricăi Dăncilă că participarea acesteia la câteva întâlniri în SUA vor putea pune în umbră rezultatele vizitelor externe întreprinse de Klaus Iohannis? ”Trebuie doar să ne amintim că doamna Dăncilă a confundat Podgorica cu Priștina, că nu știa numele unui prim ministru cu care era în conferință de presă comună sau că a stâlcit numele fondatorului Republicii Turcia, acestea fiind doar câteva din zecile de gafe ale acesteia. Este evident că premierul Viorica Dăncilă va trebui să plece cât mai curând de la Palatul Victoria pentru că fiecare zi în plus va adânci dezastrul în care PSD și Viorica Dăncilă au adus țara”, a concluzionat Angelica Fădor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava