MOPAN Suceava

Angleina Jolie se teme că suferă de complicații după recenta operație de reconstrucție a sânilor. Actrița – care are șase copii împreună cu Brad Pitt – s-a simțit foarte obosită și încordată în ultima vreme, și, de asemenea, a avut dureri foarte mari, potrivit unei surse, citată de showbizspy.com.

”Noua pereche de sâni a lui Angie sunt incofortabili și îi dau dureri, lucru care o scoate din minți.”, a declarat o prietenă de-a actriței. În timp ce majoritatea femeilor așteaptă câteva luni după operația de mastectomie pentru a-și reconstrui sânii, Angelina a trecut prin ambele operații într-un timp foarte scurt.

”S-a interesat și știa că este periculos să-și pună implanturi la timp atât de scurt după operația de mastectomie. Nu mai este îngrijorată de cancer, dar apropiații ei se tem să nu facă o infecție din această cauză. Noii sâni arată bine, dar i-au făcut probleme, așa că, bineînțeles, își pune unele întrebări acum. Simte că a făcut această operație fără să se gândească prea mult. Crede că nu a făcut ceea ce trebuia, iar acum regretă. Nu vrea să se plângă din acest motiv, pentru că știe că tabloidele vor face un mare caz pe această temă. Dar merge la doctor pentru a se asigura că e bine.”, mai spus sursa citată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava