Este o adevărată divă! Mihaela Rădulescu s-a stabilit la Monaco în urmă cu 10 ani, iar aparițiile Mihaelei Rădulescu Schwartzenberg (50 de ani) la televiziunile din România au însemnat fie vizite-fulger, fie sejururi de doar câteva zile, notează click.ro.

Iubita parașutistului austriac Felix Baumgartner (50 de ani) recunoaște că datorită călătoriilor a ajuns expertă în hoteluri în cercul ei de prieteni. Mihaela a fost în țară în prima parte a săptămânii, iar miercuri a decolat la bordul unui avion privat. „O vizită scurtă, dar intensă, în țară. Am filmat pentru PRO TV, mi-am făcut selfie cu Delia în aeroport, mi-am revăzut prieteni dragi și am plecat acasă, unde mi-e copilul (Ayan Schwartzenberg, 15 ani – n.r.). De ani de zile, stau mai mult prin hoteluri când vin în țară și uneori e bine, alteori e un dezastru. Tura asta am stat la un hotel minunat de pe Magheru. Și sunt pricinoasă. Deci se poate!”, a spus diva pe conturile sociale, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihaela-radulescu-are-avion-privat-si-se-rasfata-doar-hoteluri-de-cinci-stele

Sursa foto: www.facebook.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava