Concert pascal
MOPAN Suceava

Proaspăt-căsătorita actriță a mărturisit că nu a plănuit niciodată să se căsătorească, până să-l întâlnească pe Adam Shulman, care este acum soțul ei.
Anne Hathaway a declarat că Adam a făcut-o să-și schimbe viziunea despre căsătorie în 2009, când au început să se întâlnească. Faimoasa actriță nu înțelegea, înainte, sensul unei petreceri extravagante care să demonstreze devotamentul pentru persoana iubită.
Dar acum și-a schimbat părerea și a declarat pentru revista Glamour, potrivit contactmusic.com: ”Mariajul de dragul mariajului nu avea nici un sens pentru mine… Nu m-aș fi căsătorit niciodată dacă nu era el. Trebuie să-ți dorești să te căsătorești cu cineva. Trebuie să vină din partea amândurora.”
În cele din urmă, cei doi au pășit spre altar în luna septembrie a acestui an, iar Hathaway vrea ca fanii ei să știe că este minunat să fii căsătorit.
”Nu prea se spun lucruri pozitive, de obicei, despre căsătorie. Sunt doar vechile povești despre soție, despre cei cinci ani de pasiune și date despre rata divorțurilor… dar este minunat. Simt că mi-am găsit jumătatea și sunt foarte încântată să-l iubesc tot restul vieții. Este un om bun. Este foarte inteligent. Iubește cu pasiune. Este cel mai bun prieten al meu. Îl iubesc. Simt că am cel mai bun soț de pe lumea acesta.”, a adăugat actrița, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava