Concert pascal
MOPAN Suceava

Ansamblul de cântece și dansuri populare „Plaiurile Berchișeștiului” a câștigat marele premiu al Concursului național de creație și interpretate „Rapsodia Mărțișorului”, organizat la Casa de Cultură „Elisabeta Bostan” din Buhuși-Bacău.  Frumoșii și talentații tineri au triumfat în secțiunea de jocuri populare, unde au învins alte șase grupuri din țară.

În cadrul aceluiași festival, înzestrata domnișoară Giulia Maria Varvaroi a câștigat premiul I la interpretare, la categoria de vârstă 6-14 ani, o reușită de excepție.

”Sunt extrem de mulţumită de prezenţa formaţiilor comunei Berchişeşti la manifestările naționale și internaţionale de prestigiu.  Prin aceste reprezentații, comuna noastră se înscrie în acțiunile Primăriei Berchișești de sprijin al valorilor bucovinene multietnice, manifestate prin înţelegere, respect, toleranţă în convieţuire şi bună vecinătate.  Așa cum am demonstrat şi până acum, susținem promovarea la scară largă a armoniei Bucovinei, prin păstrarea și încurajarea identităţii noastre culturale şi naţionale, iar comuna Berchişeşti perpetuează constant și activ aceste moșteniri inestimabile.  Felicit Ansamblul „Plaiurile Berchișeștiului” pentru această nouă realizare, precum și pe inimosul conducător al minunaților noștri copii, profesorul Carolică Bordea”, a declarat primarul comunei Berchișești, Violeta Țăran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava