Concert pascal
MOPAN Suceava

Antena 1 şi Pro TV se pândesc de exact două decenii şi, din dorinţa de a-şi atrage audienţe record, îşi îmbogăţesc programele cu tot felul de emisiuni de divertisment. Click! a aflat ce pregătesc în secret cele două posturi rivale, pentru noul an.

PRO TV, lider de audienţă, în materie de show-uri, nu se culcă pe o ureche nici în 2016, nu de alta dar Antena 1 îi suflă puternic în ceafă. Astfel, imediat după Revelion, mai exact de pe 4 ianuarie, PRO TV lansează serialul poliţist „Deschide ochii”, regizat de Iura Luncaşu. Încă nu se ştie nimic despre soarta concursului “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, în care vedetele dorm în jungla africană. Gurile rele susţin că nu va mai exista o nouă ediţie şi că va fi înlocuit cu ”Supravieţuitorul” (”Survivor”), un format internaţional, în care vedetele şi oamenii obişnuiţi se confruntă cu probe periculoase.

Dar, nici Antena 1 nu stă cu mâinile în sân. Pe lângă cooptarea în echipa postului Euforia TV,  a Ruxandrei Ion, mama telenovelelor, Antena 1 va difuza noi sezoane din “Next Star”, “Te pui cu blondele”, “Insula iubirii”, “Te cunosc de undeva!” ”X-Factor”, ”Ham talent”, „Şerifi de România” şi „Poftiţi pe la noi”. Foştii „Bucătari ai iadului” revin şi ei, dar cu un nou format.

Citește articolul complet pe:http://www.click.ro/vedete/romanesti/antena-1-se-pune-pe-gatit-pro-tv-face-show-de-supravietuit

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava