Concert pascal
MOPAN Suceava

1.Organizatorul licitației: DIRECȚIA SILVICĂ SUCEAVA, cu sediul în mun. Suceava, Bd.1 MAI. Nr.  6, e-mail: office@suceava.rosilva.ro

2. Data desfășurării și ora de start a licitației electronice:

  • 27 IULIE 2022, ora de start 11:00 (ora României)  pentru  loturile de trufe de pădure din fondul forestier de stat administrat de Romsilva.

3. Locul desfășurării licitatiei : platforma de licitatie electronică a Regiei Nationale a  Pădurilor – Romsilva, disponibilă la adresa www.TrufeRNP.ro.

4. Tipul licitației:LICITAȚIE ELECTRONICĂ pentru cesionarea dreptului de recoltare a trufelor

5. Cantitatea  totală   de  trufe  comestibile   pentru  care  se  oferă  spre  cesiune   dreptul  de recoltare în licitație este de 2.000 Kg din care pe specii:

SPECIE CANTITATE DISPONIBILA  CESIUNE DREPT DE RECOLTARE /KG
TRUFE 2.000

6. Licitatia este organizata și se va desfășura conforn prevederilor caietului de sarcini disponibil pe site-ul http://www.rosilva.ro și pe platforma de licitație electronice a regiei disponibile la adresa TrufeRNP.ro

7. Data până la care  poate  fi  transmisă  documentația  pentru  admiterea la  licitație: Documentele  solicitate,  conform   Caietului  de  sarcini  cu   privire   la  pregatirea și desfășurarea licitatiei, se vor transmite la organizatorul licitației – Direcția Silvică SUCEAVA, cu sediul în Suceava, Bd. 1 Mai, Nr.6, până la data de 26 JULIE 2022 ora 12:00 DOAR prin poșta electronică la adresa office@suceava.rosilva.ro în format pdf.

Pentru înscrierea la LICITAȚIA ELECTRONICĂ operatorii economici vor transmite documentele  solicitate conform  Caietul ui  de sarcini cu  privire  la pregătirea și desfășurarea licitației, respectiv:

  • cererea de participare la licitație, cu datele de identificare ale operatorului economic: denumire, adresă, telefon, fax, cu indicarea identității electronice (adresă de e-mail validă)  și altele asemenea, conform modelului din caietul de sarcini;
  • declarație pe proprie răspundere că persoana juridică nu are datorii la unitățile și subunitățile N.P. – Romsilva, conform modelului din caietul de sarcini;
  • documentul de înregistrare a operatorului economic la oficiul registrului comerțului sau, după caz, documentul echivalent de înregistrare, în cazul operatorilor economici străini, în copie;

Comisia de licitație va analiza documentele de participare depuse de operatorii economici și va întocmi lista operatorilor admișii să participe la licitație, respectiv lista operatorilor economici respinși   și motivul respingerii acestora.

8. Lista loturilor pentru care se licitează cesionarea dreptului de recoltare și preturile de pomire  la  licitație  pentru  fiecare  lot  sunt  afiate  pe  site-ul  rosilva.ro și pe platforma licitației electronice www.TrufeRNP.ro .

9.  Loturile rămase neadjudecate NU se supun procedurii de cesionare prin negociere.

10. Operatorii economici pot accesa Caietul de sarcini DOAR de pe pagina organizatorului licitației,  http://www.rosilva.ro și www.silvasv.ro  începând cu data de:15.07.2022.

11. Alte informații privind organizarea și desfășurarea licitației:

    • tariful de participare la licitației este de 150 lei
    • garanția de contractare este de 5% din valoarea loturilor ofertate
    • banca și contul organizatorului  unde se depune garanția de contractare  și tariful de participare la licitatie:

în lei:  R041 BRDE 340S V102 8710 3400  deschis la BRD Suceava

Operatorii economici vor achita tariful de participare și garanția  de contractare  astfel încât banii sî fie in contul organizatorului licitației până la data de 27.07.2022 sau să facă dovada achitării până la data de 27.07.2022, ora începerii licitației.  Firmele  care nu achită tariful și garanția până la data precizată mai sus, nu vor putea participa  la procedura de licitație.

  • Informațiile relevante referitoare la echipamentul electronic folosit, condițiile tehnice și modalitățile concrete de realizare a conectării:
  • >  conectarea  se realizează introducând  www.TrufcRNP.ro în bara de adrese a browser-ului de internet.
  • > dispozitive  ce  pot  fi utilizate: Calculator  PC/ Laptop/ Tableta/ Telefon smartphone (cu sistem Android, IOS, etc);
  • >  conexiune  la  internet  stabilă:  Mobilă:  minim  3G+(H+),  de preferat  40 sau Fixa: minim  10 mbps;
  • > Dispozitiv cu browser de internet, cu posibilitate de suport a următoarelor browsere: Chrome , Opera, Mozilla, Safari, sau Microsoft ®EDGE, ori Internet Explorer versiunea 10 sau mai mult.
  • > Riscurile neîndeplinirii condițiilor tehnice minime de conectare la platfonna electronică de licitație, conexiunea stabilă la internet cât și asigurarea sursei de energie electrică necesară funcționării dispozitivelor operatorului, inclusiv cazul fortuit, cad în sarcina operatorului economic după începerea licitatiei.
  • criteriul de atribuire: prețul cel mai ridicat
  • Licitația electronică se desfășoară într-o singură rundă de licitare, conform pașilor descriși în caietul de sarcini, în ordinea loturilor din lista de licitație, conform anunțului și caietului de Licitația electronică se închide, după ultimul lot din lista de licitație.

12. Pentru informații  și date suplimentare va puteți adresa organizatorului licitației: Direcția Silvică Suceava:

  • telefon 0230.522.564  si 0745.518.069 sau la adresa de e-mail productiedssv@gmail.com pentru aspecte comerciale
  • telefon 0743511909 pentru aspecte referitoare la conectarea pe platforma de licitație

 

Organizator,

Directia Silvică Suceava

Ing. Sorin CIOBANU

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Licitaţii şi anunţuri

Direcţia Silvică Suceava
DIRECŢIA SILVICĂ SUCEAVA
Suceava, B-dul 1 Mai nr. 6
Telefon: 0230 217 685 / Fax: 0230 521 783

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava