Concert pascal
MOPAN Suceava

Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer anunță a 14-a ediție a programului de leadership Lideri pentru Justiție  – dedicat juriștilor între 22-35 ani aflați în primii șapte ani de carieră profesională (judecători, procurori, grefieri, avocați, consilieri juridici, notari publici, mediatori, executori judecătorești, juriști în ONG-uri sau companii, asistenți universitari, ofițeri de poliție cu studii în drept, etc.), masteranzilor, doctoranzilor, precum și studenților la drept aflați în anul 4 de studiu.

De 13 ani, Lideri pentru Justiție aduce împreună juriști din toate ariile dreptului pentru a pune umărul la o justiție mai sănătoasă, prin modelul de leadership și de etică profesională pe care îl aduc în sistem, prin proiectele implementate împreună și mentalitatea sănătoasă de conlucrare între profesii.

Scopul principal este consolidarea unei comunități de membri cu valori și principii comune, care promovează o nouă cultură de leadership, înțeleg pe deplin sistemul judiciar, acționează etic și cu integritate și devin modele pentru cei din jur.

Cele 6 sesiuni din cadrul programului de formare vor avea lor pe parcursul unui întreg an și vor fi axate pe diverse subiecte cheie (viziune, misiune, creativitate, lucrul în echipă, persuasiune, inteligență emoțională, luarea deciziilor, vorbitul în public, managementul schimbării), cu un rol determinant în pregătirea participanților pentru preluarea unor poziții de conducere și însușirea principiilor statului de drept.

Rezultatul pe termen lung constă în pregătirea susținută a tinerilor juriști și dezvoltarea unei comunități de profesioniști, motivați să implementeze proiecte și inițiative de schimbare și pregătiți pentru poziții de decizie.

Lideri pentru Justiție e despre oameni și valori, despre dorința de auto-cunoaștere și crește, despre prietenie și nevoia de dreptate, despre motivații puternice și curajul de a face schimbări în jur: în echipa de la birou sau în instituție, în profesie, în comunitatea locală, sistem sau societate.

Dacă dorești să faci parte Lideri pentru Justiție 14, trimite candidatura ta la adresa lideripentrujustitie@gmail.com până pe 2 octombrie 2022, ora 23:59.

Fiecare candidat va primi o confirmare de înscriere, via e-mail, până cel târziu 4 octombrie (maxim 48 de ore de la expirarea termenului de înscriere). În lipsa acestei confirmări, vă rugăm să ne contactați.

Mai multe detalii pe www.lideripentrujustitie.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Juridic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava