Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Aproape întreaga comunitate din Berchișești a întâmpinat racla cu moaștele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava. Racla a ajuns în Berchișești în cursul zilei de marți, fiind întâmpinată de preoții din comună, primarul Violeta Țăran, precum și un număr foarte mare de credincioși, mulți dintre ei îmbrăcați în costume populare. „Am avut onoarea, cinstea și mulțumirea să avem ieri, în mijlocul comunei noastre, racla Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava.

Rămășițele trupești ale sfântului s-au aflat preț de aproape o jumătate de oră în fața Bisericii Sfântul Nicolae din Berchișești, un moment extraordinar pentru localnicii noștri de a se închina și a se ruga. Acest eveniment dovedește, din nou, apropierea comunității noastre de divinitate, semn că avem o comună binecuvântată de bunul Dumnezeu.

Mulțumim Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, reprezentată de un important sobor de preoți, în frunte cu Preasfinția Sa Damaschin Dorneanul, pentru minunatul prinos prilejuit de prezența alături de noi al Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava. Dumnezeu să ne ajute în toate!”, a transmis primarul din Berchișești, Violeta Țăran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava