Comenzi MOPAN Suceava

Mâine, de la ora 22:05, ora României, stadionul Red Bull Arena din Wals-Siezenheim va găzdui duelul dintre FC Salzburg şi Schalke 04, contând pentru grupa I. Rezultatul acestui meci nu mai poate schimba soarta calificării din această grupă, Schalke 04 şi FC Krasnodar fiind deja calificate în faza următoare a competiţiei.

Arbitrul Radu Petrescu va fi asistat la cele două margini de Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, cu suceveanul Sebastian Gheorghe al patrulea oficial şi Ovidiu Haţegan şi Sebastian Colţescu în postura de arbitri adiţionali. Sebastian Gheorghe a fost prezent în acest an şi la Campionatul European din Franţa şi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

La Bruxelles, de la ora 20:00, ora României, echipa la care evoluează Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu va primi vizita francezilor de la AS Saint-Etienne, într-un meci decisiv pentru stabilirea câştigătoarei grupei C, Anderlecht având acum două puncte avans.

Arbitrul Istvan Kovacs va fi ajutat la linii de Vasile Marinescu şi Mihai Artene, Valentin Avram a fost desemnat al patrulea oficial al partidei, în timp ce Cristian Balaj şi Marius Avram au fost delegaţi arbitri adiţionali.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava