• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mâine, de la ora 22:05, ora României, stadionul Red Bull Arena din Wals-Siezenheim va găzdui duelul dintre FC Salzburg şi Schalke 04, contând pentru grupa I. Rezultatul acestui meci nu mai poate schimba soarta calificării din această grupă, Schalke 04 şi FC Krasnodar fiind deja calificate în faza următoare a competiţiei.

Arbitrul Radu Petrescu va fi asistat la cele două margini de Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, cu suceveanul Sebastian Gheorghe al patrulea oficial şi Ovidiu Haţegan şi Sebastian Colţescu în postura de arbitri adiţionali. Sebastian Gheorghe a fost prezent în acest an şi la Campionatul European din Franţa şi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

La Bruxelles, de la ora 20:00, ora României, echipa la care evoluează Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu va primi vizita francezilor de la AS Saint-Etienne, într-un meci decisiv pentru stabilirea câştigătoarei grupei C, Anderlecht având acum două puncte avans.

Arbitrul Istvan Kovacs va fi ajutat la linii de Vasile Marinescu şi Mihai Artene, Valentin Avram a fost desemnat al patrulea oficial al partidei, în timp ce Cristian Balaj şi Marius Avram au fost delegaţi arbitri adiţionali.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava