MOPAN Suceava

O brigadă de arbitri din România, cu arădeanul Ovidiu Hațegan la centru, va conduce meciul dintre Tottenham și Fiorentina, programat azi, la Londra, în manșa a doua a șaisprezecimilor de finală ale Europa League la fotbal.
Hațegan va fi ajutat de arbitrii asistenți Octavian Șovre și suceveanul Sebastian Gheorghe, precum și de arbitrii asistenți adiționali Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Radu Ghinguleac.
La partida de pe White Hart Lane (22,05, ora României) delegat UEFA va fi cipriotul Adonis Procopiou, în timp ce observator pentru arbitri a fost nominalizat norvegianul Terje Hauge.

În prima manșă, pe ”Artemio Franchi”, Fiorentina, cu portarul Ciprian Tătărușanu integralist, a terminat la egalitate cu Tottenham, scor 1-1.

Brigada română, cu sucevanul Sebastian Gheorghe în formulă a mai condos în acest sezon competiţional meciuriletrei meciuri în Liga Campionilor, Dinamo Zagreb – Arsenal Londra, Shakhtar Donetk – Malmo şi Benfica Lisabona – Atletico Madrid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava