Concert pascal
MOPAN Suceava

Ovidiu Hațegan și brigada sa cu care va participa la Campionatului European de fotbal din vara acestui an, participă în aceste zile la workshop-ul arbitrilor care vor oficia la turneul final din Franța, precizează FRF.

Arbitrul central însoțit de asistenții Octavian Șovre din Oradea și Sebastian Gheorghe din Suceava, de al patrulea oficial Radu Ghinguleac și de arbitrii adiționali Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu au ajuns la Paris, la întâlnirea organizată de UEFA.

Până joi, 21 aprilie, ‘centralul’ delegat la Campionatul European și ceilalți colegi din brigadă vor fi verificați în cadrul unor teste fizice specifice și vor participa la lecțiile teoretice din cadrul seminarului, urmând să afle ultimele indicații în ceea ce privește arbitrajul.

În vârstă de 35 de ani și arbitru FIFA din 2008, Ovidiu Hațegan a fost promovat anul trecut în categoria Elite, prima grupă valorică a arbitrajului european, și este primul arbitru de centru care ajunge la un turneu final după o pauza de 28 de ani.

Ultimul arbitru de centru din România prezent la o mare competiție internațională a fost Ioan Igna, în 1988, la Campionatul European din Germania.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava