Concert pascal
MOPAN Suceava

Veteranul actor Arnold Schwarzenegger este convins că noul său rol, dintr-o producție pentru micile ecrane, nu înseamnă sfârșitul carierei sale cinematografice, potrivit contactmusic.com. Starul din ´Terminator´ s-a îndreptat către micul ecran, după ce a fost de acord să apară în locul lui Donald Trump în calitate de gazdă a show-ului TV ´Celebrity Apprentice´. Arnold va prelua noul rol de prezentator când emisiunea se va întoarce pe micile ecrane anul viitor, iar în acest fel Donald își poate urmări ambițiile politice în cursa pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite.

Emblema filmelor de acțiune a mai lăsat odată Hollywood-ul pentru o carieră politică proprie, fiind ales în două mandate pentru funcția de guvernator în California, după care a revenit în sfera actoriei. Cu toate acestea, a făcut declarații pentru a-și asigura fanii că noua slujbă din televiziune nu înseamnă sfârșitul carierei hollywoodiene, mai scrie sursa citată.

În timpul acceptării premiului primit pentru realizările din cariera sa la festivalul de film din Zurich, în Elveția, miercuri (30 septembrie), Arnold a declarat că se va întoarce. ˝Mă bucur că m-am întors la actorie și sunt, de asemenea, foarte bucuros că mi-am făcut datoria față de public.˝ – a spus starul. ˝Așadar, voi mai face multe alte filme.˝ Lui Arnold i s-a acordat prestigiosul premiu ´Golden Icon´, în cadrul acelui eveniment cinematografic anual, în onoarea realizărilor din carieră.

Directorul artistic al festivalului, Karl Spoerri, a explicat anterior decizia de a-l onora pe veteranul actor: ˝Arnold a avut o carieră care a împlicat multe transformări, pe care nimeni altcineva de la Hollywood nu le-a putut egala. S-a dovedit a fi un brand global, chiar și dincolo de marele ecran. Suntem onorați să-i acordăm premiul ´Golden Icon´ în cadrul festivalului din acest an.˝

Alte celebrități distinse cu acest premiu au fost: Michael Douglas, Morgan Freeman, Hugh Jackman, Sean Penn și Richard Gere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava