Concert pascal
MOPAN Suceava

Ashton Kutcher încă mai păstrează legătura cu fetele fostei sale soții, Demi Moore, potrivit showbizspy.com. Actorul – care va avea primul său copil împreună cu logodnica sa, Mila Kunis – încă mai vorbește cu Rumer, 25, Scout, 22, și Tallulah Willis, fetele pe care Demi Moore le are împreună cu fostul ei soț, Bruce Willis.

”Ashton încă este prieten cu fetele lui Demi și este la curent cu toate planurile lor de viitor, dar nu se comportă ca un tată, lasă asta pe seama lui Bruce [Willis]. Este fericit că sunt bine și adoră să vorbească cu ele la telefon pentru a afla ce au mai făcut. Dar, în mod obișnuit, vorbesc prin intermediul sms-urilor sau a e-mail-urilor. Ashton are o viață nouă, responsabilități noi și fetele la fel, așa că nu este nimic rău în faptul că încă păstrează legătura. Au o relație sănătoasă, nu vorbesc constant.”, a declarat un prieten de-al actorului, potrivit sursei citate.

Mila nu este deranjată de relația de prietenie dintre logodnicul ei și fetele fostei sale soții. ”Ele nu au supărat-o cu nimic pe Mila niciodată, iar ea știe cât de importante sunt pentru Ashton, așa că nu are nimic împotriva faptului că păstrează legătura.”, a adăugat prietenul actorului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava