Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru al doilea an consecutiv, Asociaţia Judeţeană de Fotbal va organiza Campionatul Judeţean de Futsal, competiţie destinată echipelor din Ligile a IV-a şi a V-a. Turneele se vor desfăşura în perioada lunilor ianuarie, februarie şi martie, iar înscrierile se fac până în data de 15 ianuarie. Pentru a se putea înscrie la start, formaţiile trebuie să fie afiliate la AJF Suceava, iar jucătorii să aibă viza anuală a AJF Suceava pe 2015. Meciurile se vor desfăşura în cadrul a şase turnee, organizate pe zone geografice, turneul final care va avea loc în luna martie în sala LPS urmând să adune câştigătoarele acestor turnee.

„Sperăm să adunăm la startul acestei ediţii a Campionatului Judeţean de Futsal măcar 24 de echipe aşa cum am avut anul trecut. Deocamdată suntem în faza stabilirii locaţiilor celor şase turnee şi aşteptăm cu braţele deschise înscrierile” a declarat preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Organizatorii pregătesc în acest an şi o sujrpriză, o partidă între câştigătoarea acestui Campionat Judeţean de Futsal şi formaţia Bukovina Vicovu de Sus, singura grupare care participă în competiţiile oficiale de futsal ale FRF.

Meciurile se vor desfăşura pe durata a două reprize de 20 de minute, după regulile jocului de futsal, fiecare echipă urmând să fie alcătuită din patru jucători  de câmp şi un portar. Fiecare formaţie poate avea un lot format din 20 de jucători, 16 jucători de câmp, doi portari, un antrenor plus un delegat. Plata arbitrilor, observatorului şi a asistenţei medicale va fi făcută de echipele participante.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava