Concert pascal
MOPAN Suceava

Luna iunie va fi una plină de evenimente deosebite la Asociaţia Judeţeană de Fotbal. AJF Suceava va organiza câteva acţiuni la nivel naţional, activităţi care sunt menite să atragă publicul pe stadioane şi să promoveze în principal tânăra generaţie.
Un prim „bonus” pentru AJF Suceava îl reprezintă parteneriatul realizat cu Consiliul Judeţean Suceava şi Primăria Municipiului, dar şi relaţia bună cu principalul sponsor, Railex Suceava. Mai mult chiar, AJF Suceava şi-a făcut un nou site de promovare, www.ajf-suceava.ro, unul modern în care se pot găsi toate informaţiile legate de competiţiile organizate de forul sucevean.
Unul dintre momentele cele mai importante organizate de către AJF Suceava va fi finala pe judeţ a Cupei României care va avea loc în data de 8 iunie începând cu ora 15.00. În acest ultim act al competiţiei se vor întâlni Dorna Vatra Dornei şi Progresul Frătăuţii Vechi, intrarea fiind liberă la această partidă. Cu această ocazie, se vor acorda premii pentru campioni la fiecare categorie de vârstă, începând de la juniori până la seniori. Se vor acorda recompense, cupe şi diplome pentru goheteri, cel mai bun jucător, cel mai bun arbitru şi cel mai bun tuşier.
„Ne dorim ca ziua de 8 iunie să rămână în amintirea celor care vor participa şi reprezinte un punct de plecare către evenimente speciale şi pentru următorii ani. Vom oferi echipamente, mingi, cupe, diplome şi alte premii pentru cei mai buni jucători ai sezonului precedent.
Mai mult, AJF Suceava va încerca să fie o gazdă perfectă pentru meciul dintre Dorna Vatra Dornei şi Progresul Frătăuţii Vechi, ea ocupând-se de teren, mingi, asistenţă medicală, echipament şi tot ce mai presupune organizarea unui meci de fotbal” a declarat preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.
Punctul forte al lunii iunie pentru AJF Suceava îl reprezintă organizarea finalei feminine a Cupei României.
„Este un eveniment care ne onorează şi pe care-l vom trata cu toată atenţia. Pe stadionul „Areni” vor poposi două dintre cele mai bune echipe de fotbal feminin din România şi sper ca spectacolul să fie pe măsură. Ne dorim ca una dintre arbitrele asistente sau de rezervă la acest eveniment să fie din judeţul Suceava” a completat preşedintele AJF Suceava.
AJF Suceava va organiza şi barajul pentru promovare în Liga a III-a dintre Luceafărul „Mihai Eminescu”, reprezentanta Botoşaniului şi Rapid Dumeşti, reprezentanta judeţului Iaşi.
„Ne-am gândit să organizăm această partidă deosebită la Pojorâta, această echipă fiind un exemplu de susţinere a comunităţii locale pentru o formaţie de Ligă a III-a. Bucovina Pojorâta a demonstrat că se poate şi-i mulţumim primarului localităţii şi tuturor celor care susţin fotbalul de acolo pentru sprijinul acordat” a menţionat preşedintele AJF Ciprian Anton.
Un alt eveniment interesant pe care AJF Suceava îl pregăteşte pentru luna iunie este Cupa Municipiului Suceava, competiţie care se vrea una de tradiţie. La turneu vor participa peste 500 de copii cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani, meciurile urmând să se dispute pe stadionul „Areni”, cu echipe de 7+1 şi pe un teren sintetic în format 5+1.
„Promovarea copiilor şi a juniorilor va constitui obiectivul nostru principal pentru perioada ce va urma. Trebuie să avem grijă de tânăra generaţie şi să dăm încrede celor mai mici, să-i învăţăm să iubească fotbalul. Ne gândim chiar să introducem un nou punct în regulamentul de disputare al jocurilor la Liga a IV-a, adică trei jucători sub 23 de ani şi doi juniori în teren, pentru a da şansa celor mai tineri să se afirme.
Fair-play-ul este şi el un obiectiv pentru noi, echipele şi jucătorii care au demonstrat eleganţă şi bun simţ urmând a fi premiate consistent de către AJF Suceava” a conchis preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava