Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociarea compusă din firmele General Construct, Loial Impex și Tecon va proiecta și construi bazinul de înot didactic de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuți, a anunțat primarul Nistor Tătar. El a precizat că investiția este finanțată de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene, prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), iar contractul de proiectare și execuție a investiției a fost deja semnat între CNI și asocierea de firme în calitate de antreprenor general. Primăria Rădăuți va asigura din fonduri proprii racordul la utilități pentru un bazin de înot didactic. Pentru construcția bazinului, Primăria Rădăuți a predat un teren cu o  suprafață de 3.724 mp, situat în str. Ștefan cel Mare, în vecinătatea Clubului Sportiv Municipal „Bucovina”.

„Primăria municipiului Rădăuți va asigura din fonduri proprii racordul la utilitățile necesare bunei funcționări a bazinului de înot, respectiv: apă, canalizare, energie electrică și gaze naturale și va acoperi costurile de întreținere și mentenanță ale investiției pentru a o menține sustenabilă. Edificarea bazinului de înot face parte dintr-o amplă strategie privind dezvoltarea proiectelor de agrement la nivelul municipiului”, a declarat Tătar.

Asocierea General Construct-Loial Impex-Tecon va proiecta și construi bazinul de înot din Rădăuți, 9.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava