Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a solicitat demisia senatorului PNL, Florin Cîțu, după ce acesta a declarat că bugetarii trebuie să lucreze fără a mai primi vouchere, tichete de vacanță, pensii speciale sau sporturi. Ioan Stan a condamnat, printr-un comunicat de presă, atitudinea lui Florin Cîțu față de bugetari, subliniind faptul că și acesta este plătit tot de la bugetul de stat.

Vă prezentăm în continuare comunicatul transmis de liderul PSD Suceava, Ioan Stan, cu privire la declarațiile liberalului Florin Cîțu cu privire la bugetarii din România:

„Se întâmplă cu adevărat ceva în curgerea timpului calendaristic. Să fie de vină subțierea stratului de ozon sau canicula verilor din ultimii ani? Nu pot preciza, dar mă pot arăta îngrijorat că sunt persoane, nu personalități, care vorbesc apăsat de ”curățenia de primăvară” în plină lună august a.c. Nu doar că enunță conceptul ci precizează și ce au de gând să facă în timpul acestei activități. Cică vor pune târnul de nuiele pe bugetarii statului român care nu mai pot de bine lăfăindu-se într-o seamă de vouchere, tichete de vacanță, sporuri, zile libere salarii duble față de salariații din sistemul privat și altele asemena. Declarând sus și tare că bugetarii sunt privilegiații vieții liderul PNL – Florin Câțu strigă cât îl țin puterile că toate acestea trebuie să dispară din societate lucru ce se va întâmpla odată cu venirea la putere a partidului pe care îl slujește.
Crezusem că după gafa de proporții lansată în spațiul public de președintele sus-amintitei formațiuni politice căruia i se cășunase la adresa IT-iștilor s-ar fi făcut un licăr de lumină și pe ulița PNL. E clar că m-am înșelat. Despre ce limpezire de gânduri să poată fi vorba când un senator în Parlamentul României, plătit de la același buget de stat pe care îl declară secătuit de bugetari fără merite profesionale, amenință românii cu tăieri de tot soiul. În disprețul său fără margini la adresa celor ce muncesc cinstit, numitul bugetar etichetează milioane de oameni ca și cum ar avea competența să o facă. Ei bine eu nu cred că are această competență și în virtutea celor declarate chiar de personajul autodeclarat angajat la salubritatea societății, îl invit să părăsească locul de muncă bugetat de statul român. Iar pe cei care l-au trimis în Parlamentul României pe el și cei asemenea lui îi rog respectuos să aprecieze dacă sunt mulțumiți de disprețul și amenințările cu care li se răspunde. Și pentru a lămuri cum e cu ”praful” de care vorbește metaforicul măturător mă tem că nu este doar praf în ochii alegătorilor ci chiar programul lor de guvernare. Aviz amatorilor!

Senator PSD, Ioan STAN

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava