MOPAN Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a atenționat din nou competitorii politici în legătură cu regulile de panotaj arătând că ”unii au încălcat regulile încă din primele clipe ale campaniei electorale, ba chiar au “furat” și startul”.

”Revin la comunicatul din data de 8 mai, în care făceam apel la respect, în primul rând, și în care îi rugam  pe toți competitorii politici, indiferent de culoarea politică pe care o reprezintă, să dea dovadă că sunt cunoscători ai principiilor morale și să înțeleagă că lupta electorală trebuie să rămână la acest statut și să nu cadă în altă extremă. Așa cum am mai menționat, Primăria Municipiului Suceava a pus la dispoziție 32 de locații cu câte 4 panouri electorale fiecare. Din aceste 4 panouri, unul este dedicat alegerilor europarlamentare, iar celelalte trei sunt pentru alegerile locale. Conform legislației în vigoare, fiecare candidat poate aplica un singur afiș electoral pe fiecare dintre cele 4 panouri. Am mai specificat acest lucru, dar se pare că unii au încălcat regulile încă din primele clipe ale campaniei electorale, ba chiar au “furat” și startul. Fotografiile atașate vorbesc de la sine.

Revin cu rugămintea de a rămâne decenți, de a respecta și de a da dreptul fiecărui candidat să își expună materiale electorale în locurile speciale de afișaj.  Atât colegii de la Poliția Locală, cât și cei din cadrul serviciului de ecologizare vor fi vigilenți și vor aplica sancțiuni acolo unde legislația nu este respectată, dar sper că nu va fi nevoie de acest lucru și că cei care au greșit, vor îndrepta greșeala cu celeritate.  În caz contrar, acestea vor fi îndepărtate pe cale administrativă și nu cred că le va face cinste”, a declarat Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava