MOPAN Suceava

Păstrăvăria din Valea Putnei, aflată în administrarea Ocolului Silvic Pojorâta din cadrul Direcţiei Silvice Suceava, este dată ca exemplu pozitiv de Regia Națională a Pădurilor-Romsilva fiind promovată pa pagina de socializare a instituției. Păstrăvăria este situată în apropierea localităţii Valea Putnei, la o altitudine de 1.000  de metri și are un număr de 28 bazine şi un luciu de apă de 4.300 de metri pătrați. Păstrăvăria are o capacitate nominală de zece tone de peşte anual pentru consum, însă reușește să valorifice circa 15 tone. Vânzările se fac direct către solicitanţi.

Pe pagina RNP-Romsilva au fost postate câteva imagini de la Păstrăvăria Valea Putnei de la una din operațiunile de egalizare a temperaturii icrelor de păstrăv curcubeu embrionate.

”Acest proces presupune aducerea la aceeași temperatură a icrelor din cutiile de transport și a apei din incubator, respectiv la o temperatură constantă de 7 grade Celsius. Această operațiune durează aproximativ două ore, timp în care icrele sunt aduse de la temperatura de 2-4 grade la temperatura de 7 grade Celsius”, au postat cei de la RNP-Romsilva.

Foto credit:  Mitric Constantin, Direcția Silvică Suceava

Păstrăvăria din Valea Putnei a Direcției Silvice Suceava dată ca exemplu pozitiv de RNP-Romsilva. Anual sunt valorificate aproape 15 tone de păstrăv (foto), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava