Concert pascal
MOPAN Suceava

Sportivii suceveni au participat cu succes la Campionatul Național de Iarnă de Marș. Școala suceveană și-a dovedit valoarea, o mare parte din metalul prețios din Banat, pentru că la Timișoara a avut competiția, ajungând în Bucovina la începutul acestei săptămâni.

În prima fază în competiție au intrat în concurs cei mai tineri, Elisabeta Cimpoieș și Ștefan Cimpoieș reușind să devină campioni în probele juniorilor !. La juniori I, Daniela Tănase a luat medalia de argint în proba de 10 kilometri, în timp ce echipele de junioare II, formată din Elisabeta Chirilă, Corina Maloș și Ionela Folcea. La completarea performanțelor a contribuit și Daniela Tănase, vicecampioană la J1 – 10 Km.

Echipa de junioare II de la CSM Suceava a devenit vicecampioană națională în componența, Chirilă Elisabeta, Maloș Corina și Folcea Ionela. Pe aceeași treaptă a podiumului de premiere s-a clasat și echipa feminină de junioare I alcătuită Tănase Daniela, Pîrghie Bianca ăi Boca Ioana.

Sportivii Elisabeta Chirilă și Ștefan Cimpoieș s-au calificat la Campionatul Balcanic de Marș din data de 9.04.2023 din Antalya – Turcia. Sportivii menționați anterior sunt pregătiți de antrenorul Radu Mihalescu.

Și la categoriile de tineret și seniori, CSM Suceava a dovedit că are resurse. La tineret, Cosmin Crăciun a fost campion, în timp ce Iulian Hasna a luat medalia de bronz, la fel ca și echipa de seniori formată din Cătălin Șuhani, Cosmin Crăciun și Iulian Hasna

La zestrea de medalii de la Campionatele Naționale de Marș și-au adus contribuția și sportivii de la cluburile LPS-CSS Suceava, antrenate de profesorii-antrenori Cojocaru Daniela, Tatarau Iustin și Moroșan Ovidiu.

Tinerii atleți care au luat startul la Campionatul Național de Marș – șosea iarnă – Seniori, U23, U20, U18, U16, C1 și C2 care s-a desfășurat la Timișoara unde au obținut două medalii de bronz.

Rezultate LPS- CSS Suceava

Bronz – Echipa U18 feminin (5km) formată din Horodnic Ștefania, Scheuleac Nicoleta și Ștefanov Ioana.

Bronz – Echipa C1 Feminin (2km) formata din:

Pintrijel Alessia, Bistricean Maria, Bistricean Mara și Sfabu Antonia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava