Începând din această lună, magazinul Leroy Merlin din Shopping City Suceava (Calea Unirii, nr. 27B), te așteaptă cu o nouă gamă de mobilier de bucătărie ce poate fi personalizat până la cel mai mic detaliu, în funcție de spațiul tău și stilul dorit. Sistemul de mobilier Delinia iD este disponibil în 9 serii, cu 17 decoruri diferite, și beneficiază de o garanție de 25 de ani pentru corpurile de bază și fațade.

Sistemele modulare ale bucătăriilor DELINIA iD permit zeci de combinații diferite între corpurile de mobilier astfel încât să obții maximul de funcționalitate al întregului spațiu disponibil – de la podea la tavan și de la un perete la celălalt, cu ajutorul ușilor glisante, corpurilor de colț, al celor destinate spațiilor înguste, dar și corpuri suspendate sau de bază.

Bucătăriile marca DELINIA iD sunt disponibile în 9 serii diferite de mobilier, cu 17 opțiuni de materiale și culori, potrivite pentru diverse stiluri de amenajare – tradițional, modern, minimalist sau industrial. În plus, peste 25.000 de produse pentru casă sunt disponibile în stocul magazinului din Suceava, inclusiv numeroase tipuri de accesorii menite să faciliteze activitățile din bucătărie. În ceea ce privește designul, poți opta pentru mai multe efecte și finisaje: multicolor sau uni, cu efect de lemn, mat sau lucios, cu frezare sau simplu.

Bucură-te de consiliere gratuită din partea specialiștilor Leroy Merlin și de servicii utile de finanțare, transport și montaj

Vino cu propriile măsurători în Leroy Merlin Suceava și, alături de un specialist Delinia, îți poți configura proiectul de bucătărie 3D direct în magazin. Acesta te va sfătui cu privire la ce corpuri și accesorii să alegi, cum să le combini pentru a eficientiza spațiul tău, și îți va contura o imagine grafică asupra viitoarei tale bucătării. O dată ce ai ajuns la rezultatul dorit, poți plasa comanda direct în magazin, online, dar și telefonic.

Mai mult, dacă ai nevoie de un buget suplimentar pentru bucătăria visurilor tale, poți opta pentru una dintre variantele de finanțare oferite de Leroy Merlin fie direct în magazin, fie online, pe leroymerlin.ro.

Pentru și mai puține griji, alege să-ți livrăm mobilierul personalizat direct la domiciliu, la ora și în ziua stabilite cu tine. Astfel, în maximum 5 zile lucrătoare te poți bucura de noua ta bucătărie. În plus, poți opta și pentru servicii de montaj, asigurate de specialiștii Leroy Merlin.

Descoperă toate avantajele bucătăriilor Delinia iD aici: https://www.leroymerlin.ro/articol/sistemul-delinia-id-pentru-mobilier-de-bucatarie-personalizat-este-aici/401.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava