Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Cluj s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Atletism pentru juniori III. Sportivii suceveni au avut o comportare deosebită reuşind să urce de şapte medalii. Performerii delegaţiei sucevene au fost Corina Murariu, de la LPS Suceava şi Claudiu Daniel Mihăescu de la CSM Dorna Vatra Dornei. Ambii sportivi au devenit campioni naţionali în probele de 800 şi 1.500 de metri. Corina Murariu este pregătită de profesorul Iustin Tătărău, iar Claudiu Daniel Mihăescu de antrenorul Cristian Prâsneac.
Medalii de argint la Campionatele Naţionale de Atletism pentru juniori III au obţinut Angelica Olenici în proba de 2.000 de metri obstacole. Sportiva este pregătită la LPS Suceava de antrenorul emerit Toader Flămând. Tot pe locul secund s-a clasat ştafeta feminină de la LPS Suceava în proba de 4X 100, 200, 300 şi 400 de metri. Din ştafeta vicecampioană naţională au făcut parte sportivele Olenici, Sadoveac, Solovăstru şi Murariu.
Medalie de bronz la această ediţie a Naţionalelor de juniori III a obţinut sportivul Costel Niculcea de la CSŞ Rădăuţi în proba de 2.000 metri obstacole.
„Sunt foarte mulţumit de comportarea sportivului nostru Claudiu Daniel Mihăescu care şi-a ajudecat victoria în proba de 1.500 metri cu un avans de 9 secunde faţă de locul secund şi în proba de 800 m cu un avans de trei secunde. Sportivul nostru este în pregătire pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European care are loc în perioada 25-31 iulie la Tibilisi în Georgia. Multumim Primăriei Vatra Dornei pentru sprijinul acordat pentru participarea în această competiţie” a declarat antrenorul Cristian Prâsneac de la CSM Dorna Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava