Concert pascal
MOPAN Suceava

La începutul acestei săptămâni pe terenurile din complexul „Unirea” s-a desfăşurat a XVI-a ediţiei a Memorialului „Leon Băncescu” la tenis pentru seniori (veterani). Competiţia a fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Tenis Suceava şi Clubul „Select” cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava şi al Clubului Sportiv Municipal.

Înainte de debutul turneului, la Cimitirul „Pacea” a fost ţinută o ceremonie de aducere aminte a celor care au fost Leon Băncescu, Emil Manolache, Traian Mihăilescu, Ilie Mironescu şi Vasile Pescaru, iubitori şi practicanţi de top ai tenisului sucevean.

Proba de simplu a fost câştigată de Viorel Negru, pe locul secund situându-se Sterian Andrieş, iar pe locul trei, P.Ciolan şi D.Boşcoianu. La dublu s-a impus cuplul Costel Chelaru – Lucian Neacşu, urmat în clasamentul final de B.Chirică şi I.Petrariu, pe locul III fiind D.Potolea – G.Hanganu şi I.Bedicov – C.Lemny.

Într-o atmosferă destinsă, specifică acestui turneu de tradiţie, cei clasaţi pe podium au primit diplome, medalii şi alte premii din partea organizatorilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava