Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Local Rădăuți a aprobat în ultima ședință documentațiile și indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea mai multor străzi din municipiu valoarea totală depășind 1,2 milioane de lei. Cea mai consistentă investiție în valoare de 516.613 lei se referă la asfaltarea străzii Spitalului de la intersecția cu strada Cale Ferată până la intersecția cu strada Volovățului și a străzii Volovățului de la intersecția cu strada Spitalului până la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu. Cele două porțiuni de străzi care vor fi asfaltate însumează 372,5 metri lungime. ”Această modernizare va optimiza traficul auto pentru că este o zonă foarte circulată inclusiv de mașini de tonaj greu”, a explicat primarul Nistor Tătar.

În lucrări de modernizare va intra și strada Fagilor pe o lungime de 264 de metri.

Investiția va costa 221.339 de lei. ”Optimizăm circulația din străzile Cărămidăriei, Șerpuită, Uzinei, Tirului terminându-se cu strada Teiului”, a spus Tătar. Strada Parcului va fi, de asemenea, asfaltată pe o lungime de 50 de metri, investiție cifrată la 71.293 de lei. ”Realizarea investiției va asigura celor din zonă un confort sporit în circulația auto și pietonală”, a precizat primarul. O altă invetiție la care s-au aprobat indicatorii tehnico-economici se referă la ”parcare și trotuare dreapta de la intersecția Calea Bucovinei cu Piața Mică-Bogdan Vodă până la  strada Grănicerului. Este vorba de o parcare asfaltată în suprafață de 777 de metri pătrați și de trotuare în suprafață de 500 de metri pătrați. Investiția are o valoare de 293.679 de lei.

”Investiția va rezolva problema parcărilor în zona Spitalului și a Policlinicii degrevându-se astfel circulația auto pe drumurile adiacente și circulația în bune condiții a pietonilor pe trotuarul reabilitat”, a mai spus Nistor Tătar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava