• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă l-a felicitat pe omologul spaniol Pedro Sanchez pentru succesul obținut de către partidul său, Partidul Socialist Muncitoresc Spaniol (PSOE), în urma alegerilor parlamentare anticipate care au avut loc pe 28 aprilie 2019.

În context, premierul Viorica Dăncilă a reiterat disponibilitatea părții române de a continua și diversifica dialogul bilateral excelent, de a consolida și aprofunda parteneriatul strategic în domenii prioritare pentru ambele țări: infrastructură, energie, agricultură, afaceri interne,  politici europene.

Mai mult, Viorica Dăncilă și-a exprimat speranța că diaspora română din Spania va continua să reprezinte un liant puternic al relațiilor bilaterale româno-spaniole.

Totodată, premierul român a subliniat necesitatea continuării efortului celor două guverne în vederea avansării proiectului european pe baza valorilor europene comune.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava